Aplicam filtrul...

Aparatoare patut

Filtreaza produsele

247 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

138 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

245 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

210 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

224 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

277 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

166 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

179 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

168 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

153 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

99 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

Despre aparatoare patut


Fara indoiala ca si tu te gandesti tot timpul la siguranta copilului tau, iar un set de aparatoare patut este exact ce iti lipseste din camera celor mici. Cu totii dorim ca ei sa se joace linistit, sa nu alerge pentru a nu se impiedica si cadea, sa nu sara pe pat. Uneori chiar ne facem griji ca, agitat fiind, ar putea si somnul sa ii fie tulburat de o cazatura. Fie ca se joaca in preferatul lui patut copii - caci patul, nu-i asa? poate fi spatiul de joaca privilegiat - fie ca face nani, acest loc poate deveni un spatiu protector ori, dimpotriva, o adevarata trambulina ce predispune la cazaturi deloc placute, mai ales pentru linistea adultilor.

Ceea ce trebuie sa stii este ca si un patut bebe poate fi securizat cu accesorii dintre cele mai diverse. Ele poarta denumiri diferite - bare de protectie patut, aparatori laterale pat copii, margini sau balustrade de protectie, in functie de dimensiuni sau de rezistenta materialului din care este alcatuita. Atunci cand alegem un astfel de accesoriu util, ar trebui sa luam in consideratie varsta copilului si greutatea lui. Astfel, exista aparatori din panza sau cu schelet din material metalic, mai mari sau mai mici. De asemenea, barele si balustradele de protectie au sisteme de montare diferite. Unele sunt pliabile si se pot monta pe saltea, altele se monteaza direct pe laturile patului si sunt fixe. Daca dorim doar sa fixam un element de protectie atunci cand copilul doarme, atunci lateralele textile pliabile sunt suficiente. Daca vrem sa protejam copilul in timpul jocului, atunci balustradele montate direct pe lateralele patului sunt cu mult mai utile.

Atentie insa si la dimensiunea patului sau a saltelei! Nu orice margine protectoare este buna. In general, ea trebuie sa acopere toata latura patului, de aceea, inainte de a o cumpara, luati dimensiunea corecta. De asemenea, multe dintre elementele de protectie nu sunt indicate a fi montate pe saltelele de apa sau pe paturile de voiaj. Exista insa variante pentru orice tip de patut fetite sau baieti; important este sa cauti cu atentie si sa te gandesti si la confortului micutului.


Exeprienta mea a fost una foarte buna, comunicarea cu magazinul a fost eficienta, produsul este exact ce ma asteptam si a ajuns foarte rapid.
Rodica, 04.10.2016
Am avut o experienta placuta.. Am fost contactat a doua zi dimineata[am dat comanda seara] pentru confirmare. Nu au fost probleme cu produsul si nici cu livrarea. Va multumesc!
George Mariti, 26.01.2017
Comunicare foarte plăcută, preluare imediata a comenzii, verificare telefonica a plasării comenzii si a detaliilor din comanda.
Am cumpărat pentru că am fost foarte mulțumit de cumpărăturile anterioare la acest magazin.
Am primit recomandări și de la alți prieteni pentru Elfbebe.
A fost o experiență pozitiva si plăcută.
Bogdan Silion, 17.01.2017