Se incarca...

Scaune auto 15-36 kg

Toate modelele de scaune auto incluse in categoria 15 - 36 de kilograme sunt destinate copiilor care au implinit 3 - 4 ani. In functie de pretentiile tale ca parinte, de bugetul familiei, dar si de ergonomia masinii personale, poti alege diferite tipuri de produse:

Scaun auto sport. Acesta este ceva mai usor decat alte produse asemanatoare si, datorita manevrabilitatii mari, ofera posibilitatea instalarii si dezinstalarii simple. De regula, un astfel de scaun auto copii este, in plus, si transformabil, in asa fel incat o data inlaturat spatarul devine un inaltator auto util pentru o lunga perioada de timp.

Fotoliu auto copii. Pune accent pe confortul copilului tau, asa ca au o ergonomie mai speciala. In schimb, vor ocupa si ceva mai mult spatiu in masina ta si, de obicei, vor cantari mai mult. Ca sa-si respecte numele primit, astfel de scaune de masina copii sunt prevazute, de regula, cu protectii laterale pentru cap, dar si cu suporturi comode pentru brate.

Inaltator auto. Foarte indicat pentru copiii carora nu le place sa se simta inchisi intr-un scaun, un inaltator auto le va oferi libertatea de miscare fara a face rabat de la siguranta. Este, de altfel, achizitia perfecta pentru familiile care tin si la confortul minim oferit micului pasager, dar care, in acelasi timp, nu vor sa investeasca bani multi intr-un scaun de masina.

In concluzie, orice tip de scaun auto copii veti alege, de la branduri celebre, precum Bertoni, Graco, Primii Pasi, Maxi Cosi, Nania, sau de la producatori mai putin cunoscuti, toate sunt concepute astfel incat micutul tau sa calatoreasca in cele mai sigure conditii.

Filtreaza produsele

659 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

1.145 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

525 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

959 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

576 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc
Pagina 1 din 2
Exeprienta mea a fost una foarte buna, comunicarea cu magazinul a fost eficienta, produsul este exact ce ma asteptam si a ajuns foarte rapid.
Rodica, 04.10.2016
Foarte multumit de serviciul oferit!
Alin Cipariu, 19.05.2017
Este un magazin excelent cu marfa de calitate, recomand cu drag tuturor!
Gheba Elena, 13.07.2017