Aplicam filtrul...

Scaune auto 9-18 kg

Filtreaza produsele

555 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

1.435 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

294 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

1.100 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc
Pagina 1 din 2

Despre scaune auto 9-18 kg

Daca esti in cautarea unui scaun auto copii, atunci trebuie sa stii primul criteriu dupa care il vei alege este varsta si, implicit, greutatea copilasului tau. Abia apoi, in alegerea unui scaun auto bebe, vei tine cont si de dimensiunile masinii voastre, de bugetul familiei, de accesoriile unor astfel de produse.
Aceste scaune auto sport destinate sa sustina o greutate cuprinsa intre 9 si 18 kg sunt concepute special pentru a-l purta in siguranta atat pe bebelusul care a implinit 6 luni, cat si pe copilul care va creste si va avea 3 - 4 ani. Mai exact, toate tipurile de scaune auto bebe sau scaune auto copii 9 - 18 kg fac parte din grupa 1 de produse (din cele patru grupe existente). Inainte de a achizitiona un astfel de produs, puteti folosi cu o scoica auto din grupa 0 sau 0+ (care, uneori este incorporate in carucior sau care poate fi achizitionata separat), destinate nou-nascutilor si celor a caror greutate nu depaseste 10 - 13 kg. Dupa ce copilasul implineste 4 ani, te poti orienta catre un inaltator auto, cos auto sau catre alte tipuri de scaune masina pentru copii, pe care il veti utiliza pana cand cel mic va implini 12 ani. O astfel de strategie va ajuta intrucat investitia financiara este mai mica si o faceti o data la cativa ani.
Daca esti in cautarea unui astfel de fotoliu auto pentru copilasul tau, atunci trebuie sa mai stii ca si elfii de la Elfbebe.ro au pregatite variate modele de scaune auto copii, ieftine si, nu in ultimul rand, de calitate, de la producatori recunoscuti, asa cum sunt Graco, Primii Pasi, Bertoni, Maxi Cosi ori Nania.
Recomand cu căldură!
Eugen-Alexandru Rosca, 25.10.2016
Comunicare foarte plăcută, preluare imediata a comenzii, verificare telefonica a plasării comenzii si a detaliilor din comanda.
Am cumpărat pentru că am fost foarte mulțumit de cumpărăturile anterioare la acest magazin.
Am primit recomandări și de la alți prieteni pentru Elfbebe.
A fost o experiență pozitiva si plăcută.
Bogdan Silion, 17.01.2017
Am avut o experienta placuta.. Am fost contactat a doua zi dimineata[am dat comanda seara] pentru confirmare. Nu au fost probleme cu produsul si nici cu livrarea. Va multumesc!
George Mariti, 26.01.2017