Aplicam filtrul...

Scaune auto 9-25 kg

Filtreaza produsele

644 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

520 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

640 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

538 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

506 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

639 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

611 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

824 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

928 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

1.142 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

799 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

Despre scaune auto 9-25 kg

Mai solide si, evident, cantarind ceva mai mult decat alte scaune auto copii, aceste produse incluse in grupa 2 de scaune de masina sunt cautate in mod deosebit de catre cumparatorii online. Asta intrucat, in functie de accesoriile detinute, poate fi folosit chiar de cand se naste cel mic si te scuteste pe tine, ca parinte, de o alta investitie intr-un produs asemanator, pe o perioada mai lunga de timp.
Astfel, in acest loc, elfii au strans atat scaune auto bebelusi din categoria 0 - 25 kg, cat si scaune auto confortabile pentru categoria 9 - 25 kg. Diferenta este, evidenta: primele le folositi inca din primele zile de viata ale bebelusului, intrucat sunt scaune auto convertibile, iar pe cele din a doua sectiune le puteti achizitiona din momentul in care cel mic are 9 -12 luni. Exista, bineinteles, si o diferenta legata de pret, dar nu este una extrem de mare si poate fi nesemnificativa atunci cand unele au sisteme de siguranta performante, pe cand altele nu sunt prevazute cu alte acesorii.
De precizat ca parintii care aleg un scaun auto (cu Isofix sau fara acest sistem ingenios de prindere) din categoria 9 - 25 kg, au folosit, pana atunci, pentru cel mic, un cosulet auto bebe sau chiar scoica auto de la caruciorul multifunctional. Cand baiatul ori fata lor a crescut, ei se pot indrepta spre un inaltator auto copii, ieftin si, evident, folositor in special la drumuri lungi cu autovehiculul, pentru a spori siguranta si confortul.
Intreaga oferta de scaune masina pentru copii, aleasa cu grija de ElfSpecialistii nostri, o gasiti in casuta virtuala a elfilor, in care te invitam si pe tine, cu toata dragostea!
Comunicare foarte plăcută, preluare imediata a comenzii, verificare telefonica a plasării comenzii si a detaliilor din comanda.
Am cumpărat pentru că am fost foarte mulțumit de cumpărăturile anterioare la acest magazin.
Am primit recomandări și de la alți prieteni pentru Elfbebe.
A fost o experiență pozitiva si plăcută.
Bogdan Silion, 17.01.2017
Recomand cu căldură!
Eugen-Alexandru Rosca, 25.10.2016
Am avut o experienta placuta.. Am fost contactat a doua zi dimineata[am dat comanda seara] pentru confirmare. Nu au fost probleme cu produsul si nici cu livrarea. Va multumesc!
George Mariti, 26.01.2017