Se incarca...

Scaune auto 9-36 kg

Considerate adevarate regine neincoronate ale tuturor tipurilor de scaune auto copii produse pretutindeni, produsele care fac parte din categoria 9 - 35 kg sunt, de fapt, multifunctionale. La fel precum un carut de tip 3 in 1, si acestea se transforma, dintr-un scaun auto bebe, intr-unul pentru copii mari.

Este vorba despre un scaun de masina copii transformabil, utilizate pe perioada mxima posibila. Parintii il pot achizitiona chiar inainte ca micutul sa implineasca 6 - 9 luni și pana cand copilasul va implini 12 ani nu vor face decat sa il adapteze la noile dimensiuni ale pasagerului. De altfel, aceasta este limita de varsta maxima prevazuta in legislatia rutiera pentru obligativitatea transportarii copiilor in conditii de maxima siguranta, in masina personala.

In acest loc, veti gasi, de fapt, o imbinare intre toate tipurile si modelele de scaune auto bebe si scaune auto copii din grupa 1 (9 - 18 kg), din grupa 2 (15 - 25 kg), dar și din grupa 3 (22 - 36 kg).

Astfel de produse au intotdeauna aparatoare de spate pentru copiii mici, tetiere flexibile, dar si spatar cu optiunea de reglare si chiar indepartare totala, astfel incat, in timp, scaunul de masina sa devina inaltatori auto copii. Nu subestimati greutatea unui astfel de scaun masina multifunctional, mai ales daca e prevazut cu multe accesorii si daca veti fi nevoiti sa il mutati des dintr-o masina in alta! Nu uitati nici ca, atunci cand alegeti un scaun auto pentru bebelus, un produs pe care il veti folosi o perioada atat de lunga, ar trebui sa va asigurati si daca se potriveste masinii actuale a familiei (ori celei pe care intentionati sa o achizitionati). Pe de alta parte, chiar daca trebuie sa aveti mai multa grija cand alegeti un produs din categoria 9 - 36 kg, veti vedea ca, in final, este cea mai indicata investitie pe termen lung.

Poate va este de folos sa mai stiti ca cele mai populare scaune auto de acest tip din casuta virtuala a elfilor sunt Vivo Caretero, Star Comfort Juju, Napoli Pierre Cardin si Smart Beige & Black KinderKraft.

Filtreaza produsele

167 lei

222 lei (-55 lei)

Stoc Limitat

1.200 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

259 lei

289 lei (-30 lei)

Stoc Limitat

611 lei

719 lei (-108 lei)

Stoc Limitat

496 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

789 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

350 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat
Pagina 1 din 4
Foarte multumit de serviciul oferit!
Alin Cipariu, 19.05.2017
Foarte serios! Recomand 100%
Simona Pustiniuc, 10.02.2017
Sunt foarte multumita de relatii clienti si cum am primit produsul.
Sisu Stefania Oana, 12.07.2017