Se incarca...

Skateboard Copii

Copiilor si adolescentilor le place foarte mult adrenalina, iar un skateboard pentru copii le ofera asta din plin. Spre deosebire de plimbatul pe role, practicarea skateboardingului necesita ceva mai multă dexteritate, dar, in schimb, confera o libertate mai mare de miscare. O placa de skateboard pentru tineri nu necesita insa necesita calitati iesite din comun, asa ca poate fi folosita de la varste mici, incepand cu 5 - 6 ani.
Inainte de a achizitiona nazdravanului vostru un astfel de accesoriu, ar trebui sa stii ca exista mai multe tipuri, in functie de ceea ce vrea sa faca efectiv copilul cu placa. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont:
- Pentru inceput, cel mic merita sa incerce o placa micro sau mini de skateboard, ideala pentru plimbat, cu roti cu diametrul de 52 - 55 mm. Un skateboard cu 4 roti este tipul de placa recomandat incepatorilor. Pentru avansati este recomandate un longboard, adica acele skate-uri cu 2 roti, de dimensiuni mai mari, folosite in special pentru a castiga viteza in deplasare. Acestea sunt, de fapt, skateboarduri pentru adulti.
- Nu trebuie sa faceti abstractie nici de duritatea rulmentilor, calitate care da o siguranta mai mare pentru plimbarile pe ciment.
- Trebuie sa acordati atentie si la materialul din care este confectionata placa. Pentru o mai buna rezistenta, deck-ul (placa propriu-zisa) trebuie sa fie realizat din mai multe straturi lemnoase (intre 5 si 9, in functie de cat de performanta este). In plus, se recomandă ca placa sa fie usor curbata, pentru o aderenta mai mare.
- Dimensiunea placii trebuie sa se potriveasca cu greutatea ai inaltimea; altfel spus, un skateboard (ieftin sau scump, indiferent cum ar fi) nu trebuie sa fie nici prea mare, nici prea mic, astfel incat sa poata oferi siguranta maxima.
- Cum unul dintre sloganurile skaterilor este ca nu sportivul alege placa, ci deck-ul alege omul, importante sunt si detaliile. Astfel, culorile placii, dimensiunea rotilor, designul, toate la un loc vor crea micului proprietar acel sentiment ca are un skateboard care i se potriveste perfect si care ii defineste identitatea.
Nu uitati ca si echipamentul e important: cotierele, casca de protectie si genunchierele sunt obligatorii, indiferent ca sunteti incepatori ori avansati.
Filtreaza produsele

129 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

112 lei

150 lei (-38 lei)

Adauga in cos
Stoc Limitat

289 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

155 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

999 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

128 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

99 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

119 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc
Foarte multumit de serviciul oferit!
Alin Cipariu, 19.05.2017
Foarte serios! Recomand 100%
Simona Pustiniuc, 10.02.2017
Este un magazin excelent cu marfa de calitate, recomand cu drag tuturor!
Gheba Elena, 13.07.2017