Aplicam filtrul...

Role si skateboard

Role copii

26 produse

Skateboard Copii

9 produse

Despre role si skateboard


Unii copii sunt mai doritori decat altii sa practice, inca de mici, miscarea in aer liber. Ceilalti, dimpotriva, trebuie indrumati de catre voi, parintii, sa faca un sport in beneficiul sanatatii lor. Dar cateodata, pentru a-i incuraja sa iasa afara nu trebuie decat sa le cumparati lucrurile care le fac placere si cu care se joaca si ceilalti copii din grupul lor de prieteni. Iar pentru noi, familiile de la oras, niste role pentru copii sau un skateboard pot fi alternative bune de luat in seama. Astfel, le oferiti ocazia sa faca miscare si sa se distreze in acelasi timp.

E mai usor sa inveti sa mergi pe asa numitele patine cu rotile, asa ca mersul pe role e un sport care poate fi practicat nu numai cu prietenii, ci si alaturi de toti ceilalati membri ai familiei. Exista diverse modele de astfel de produse, adaptate incepatorilor sau celor deja mai experimentati. In plus,  de obicei o pereche de role este reglabila si o puteti utiliza pentru multe sezoane de acum inainte. In schimb, skateboardingul cere mai multa exersare si concentrare, fiind mai degraba o modalitate de distractie alaturi de gasca de prieteni a copilului tau. Iar micul skater din familia ta va aprecia acest obiect cu ajutorul caruia va reusi, cu siguranta, sa isi uimeasca toti prietenii.

Oricare dntre cele doua sporturi ati practica, este nevoie sa alegeti un loc special amenajat: teren fara gropi sau fara obstacole periculoase. Nu in ultimul rand, nu uitati de echipamentul de protectie pentru intreaga familie: cotiere, genunghiere si casca de protectie!


Recomand cu căldură!
Eugen-Alexandru Rosca, 25.10.2016
Am avut o experienta placuta.. Am fost contactat a doua zi dimineata[am dat comanda seara] pentru confirmare. Nu au fost probleme cu produsul si nici cu livrarea. Va multumesc!
George Mariti, 26.01.2017
Foarte serios! Recomand 100%
Simona Pustiniuc, 10.02.2017