Se incarca...

Premergatoare Copii

Proaspetii sau viitorii parintii ar trebui sa stie ca aceste premergatoare pentru bebelusi sunt accesorii extrem de utile, pentru ca il ajuta pe copilas sa faca, nesustinut de nimeni, primii lui pasi. Ele sunt practice, usor de utilizat si ideale pentru bebelusii a caror varsta este cuprinsa intre 6 si 12 luni. Premergatoarele sunt produse realizate dupa toate standardele internationale de siguranta, astfel incat ele asigura nu doar protectia (prin hamuri de prindere, prin forme speciale pentru evitarea lovirilor si accidentarilor), ci si un confort de invidiat (spatele bebelusului sta drept, de exemplu). In plus, la fel ca multe alte produse pentru copii, si acestea pot fi accesorizate cu diverse elemente, care capteraza interesul copilului, avand astfel si o functie educativa si distractiva.
Tipuri de premergatoare bebe
- Premergatoare cu sezut de sustinere: de regula, este vorba despre un premergator multifunctional, dispunand de mai multe pozitii pe inaltime, pentru confortul bebelusului care creste de la o luna la alta. Astfel de produse sunt prevazute, dupa cum impun normele de siguranta, cu patru roti.
- Premergatoare de impins: acestea par mai degraba niste jucarii educative pe doua roti, iar bebe, impins de curiozitate, va deprinde mersul mult mai usor.
- Premergatoare 2 in 1: printr-o simpla manevra, produsul se transforma in balansoar, astfel incat copilasul il va utiliza o perioada mult mai indelungata.
Cu siguranta, inainte sa va hotarati sa achizitionati un asemenea accesoriu, trebuie sa va interesati din ce materiale este confectionat, ce stil i se potriveste micutului vostru, ce spatiu aveti acasa, daca va intereseaza si latura distrativa si educativa a unui premergator, dar si ce confort si securitate ofera. Modelele propuse de diferitele branduri producatoare sunt diversificate si corespund celor mai exigente cerinte.
Filtreaza produsele

590 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

235 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

559 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

265 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

202 lei

238 lei (-36 lei)

Adauga in cos
Stoc Limitat

243 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

255 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

253 lei

298 lei (-45 lei)

Adauga in cos
Stoc Limitat

161 lei

189 lei (-28 lei)

Adauga in cos
In stoc
Pagina 1 din 4
Foarte serios! Recomand 100%
Simona Pustiniuc, 10.02.2017
Este un magazin excelent cu marfa de calitate, recomand cu drag tuturor!
Gheba Elena, 13.07.2017
Exeprienta mea a fost una foarte buna, comunicarea cu magazinul a fost eficienta, produsul este exact ce ma asteptam si a ajuns foarte rapid.
Rodica, 04.10.2016