Se incarca...

Marsupii si PortBebe

Numite generic port-bebe-uri, aceste accesorii sunt purtate atat de mame, cat si de tati, fie la plimbare, fie pe parcursul activitatilor din gospodarie. De regula, ele arata ca parintii au renuntat la clasicele carucioare copii sau la a-si lasa copiii singuri in patut si ca au adoptat un altfel de stil de viata, fiind adeptii conceptului de bebelusi purtati. Totusi, unele dintre aceste marsupii pentru bebelusi nu pot fi utilizate in orice moment al anului, prin urmare, parintii nu renunta la un carucioar sport de exemplu, in detrimentul unui astfel de produs.
Ceea ce trebuie sa stie parintii este faptul ca port-bebe-ul recomandat de specialisti trebuie sa sustina coloana copilasului in forma literei <C>. Astfel, micutul isi mentine pozitia corecta de fetus, genunchii fiind usor mai sus decat funduletul. Atentie, insa, un produs bun este acela care asigura confortul nu numai bebelusului, ci si purtatorului, cu ajutorul baretelor de pe umeri sau a celor din jurul mijlocului.
Tipuri de port-bebe
Sling-ul se poate folosi de la nastere pana la varsta de 3 ani. Este o bucata destul de lunga de textil rezistent, pevazut la unul dintre capete cu 2 inele cu ajutorul carora mama ajusteaza forma si marimea potrivita.
Wrap-ul se poate utiliza in aceeasi perioada, singura deosebire fata de sling fiind ca materialul se leaga in diverse feluri (nu are inele) in functie de cum doreste parintele sa il poarte pe bebelus.
Soft Structured Carrier (SSC) sunt acele sisteme de purtare care au deja o forma bine definita, destinate copilasului care a implinit 5 - 6 luni (sta in fundulet).
Marsupii copii. Ele sunt asemanatoare SSC-urilor, insa sunt mai usor de imbracat, iar in primele luni de viata micul pasager poate sta si cu picioarele stranse la piept, pozitia putand fi schimbata pe masura ce se mareste. De asemenea, un astfel de produs face alaptarea naturala sau artificiala mai facila, datorita accesoriilor care se prind si de desprins usor.
Filtreaza produsele

228 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

600 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

260 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

515 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

319 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

307 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

327 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat
Pagina 1 din 3
Sunt foarte multumita de relatii clienti si cum am primit produsul.
Sisu Stefania Oana, 12.07.2017
Foarte serios! Recomand 100%
Simona Pustiniuc, 10.02.2017
Foarte multumit de serviciul oferit!
Alin Cipariu, 19.05.2017