Aplicam filtrul...

Landou

Filtreaza produsele

Despre landou

Landoul este un accesoriu indispensabil, recomandat inca din primele luni de viata, fiind ideal pentru dormit, dar si pentru transportul intr-un mediu de maxima siguranta si confort al bebelusului, fiind adesea accesorizate si cu o centura de siguranta.

Landourile reprezinta accesorii compacte, usoare si extrem de usor de transportat, remarcandu-se de asemenea si prin design-ul stilat, care confera eleganta, aspect deloc de neglijat de catre parintii cocheti si nu numai.

Carucioarele cu landou sunt considerate a fi cele mai stilish carucioare si sunt preferate de foarte multi parinti, care se gandesc mai putin la dezavantajele unui carucior mare, si mai mult la faptul ca isi doresc ca bebelusii sa calatoreasca "in style" si confortil.

Recomand cu căldură!
Eugen-Alexandru Rosca, 25.10.2016
Comunicare foarte plăcută, preluare imediata a comenzii, verificare telefonica a plasării comenzii si a detaliilor din comanda.
Am cumpărat pentru că am fost foarte mulțumit de cumpărăturile anterioare la acest magazin.
Am primit recomandări și de la alți prieteni pentru Elfbebe.
A fost o experiență pozitiva si plăcută.
Bogdan Silion, 17.01.2017
Am avut o experienta placuta.. Am fost contactat a doua zi dimineata[am dat comanda seara] pentru confirmare. Nu au fost probleme cu produsul si nici cu livrarea. Va multumesc!
George Mariti, 26.01.2017