Aplicam filtrul...

Carucioare 3 in 1

Orice carucior copii 3 in 1 este, fara indoiala, un carut copii complet echipat, utilizabil de la 0 luni pana cand copilul implineste 2-3 ani. Acestea sunt, intr-adevar, cele mai complexe carucioare copii, caci pleaca din fabrica prevazute cu tot ce este necesar unui bebelus (dar si copilului care va deveni in curand) gata de plimbare.

Din ce este alcatuit fiecare tip de carucioare copii 3 in 1?

Cosulet sau scoica auto, detasabile. Folosita in caruciorul pentru bebe, ca sa-l duci pe cel mic dintr-un loc in altul, sau pentru transportul fara probleme in autovehiculul familiei, aceasta parte este utila in primele luni de viata ale bebelusului, pana ce micutul ajunge la 10-12 kilograme.

Landou bebelus. Pentru plimbarile mai lungi, cand bebe fie vrea sa doarma, fie sa admire peisajul sau pe tine, mama lui, carutul a si devenit carucior landou, printr-o manevra usoara de inlocuire a unui element cu altul.

Carucior sport. Partea sport poate intra in functiune odata ce copilasul sta bine in fundulet si are ca atuuri toate caracteristicile unui carut sport copil 1-3 ani.

Cadru metalic. Acesta sustine fiecare componenta detasabila si are toate accesoriile pentru a face cat mai usoara transformarea caruciorului. De mentionat ca sasiul poate fi sustinut fie de roti confectionate din plastic, fie de roti din cauciuc. Bineinteles, acestea din urma sunt cele care dau cu adevarat un confort sporit micului calator.

Chiar daca, la prima impresie, parintii pot crede ca vor cheltui banii pe un produs foarte scump, in realitate este vorba despre carucioare bebe ieftine. Si asta intrucat, practic, la pachet vin 3 tipuri de carucioare copii, nu unul singur. De altfel, un carucior copii 3 in 1 accesorizat complet include husa de ploaie, gentuta ce serveste biberoanelor, scutecelor etc, sau plasa impotriva tantarilor.

Filtreaza produsele

1.999 lei

2.696 lei (-697 lei)

Adauga in cos
Stoc Limitat

1.299 lei

1.574 lei (-275 lei)

In stoc

3.470 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat
Pagina 1 din 5
Recomand cu căldură!
Eugen-Alexandru Rosca, 25.10.2016
Foarte serios! Recomand 100%
Simona Pustiniuc, 10.02.2017
Comunicare foarte plăcută, preluare imediata a comenzii, verificare telefonica a plasării comenzii si a detaliilor din comanda.
Am cumpărat pentru că am fost foarte mulțumit de cumpărăturile anterioare la acest magazin.
Am primit recomandări și de la alți prieteni pentru Elfbebe.
A fost o experiență pozitiva si plăcută.
Bogdan Silion, 17.01.2017