Se incarca...

Carucioare 3 in 1

Orice carucior copii 3 in 1 este, fara indoiala, un carut copii complet echipat, utilizabil de la 0 luni pana cand copilul implineste 2-3 ani. Acestea sunt, intr-adevar, cele mai complexe carucioare copii, caci pleaca din fabrica prevazute cu tot ce este necesar unui bebelus (dar si copilului care va deveni in curand) gata de plimbare.

Din ce este alcatuit fiecare tip de carucioare copii 3 in 1?

Cosulet sau scoica auto, detasabile. Folosita in caruciorul pentru bebe, ca sa-l duci pe cel mic dintr-un loc in altul, sau pentru transportul fara probleme in autovehiculul familiei, aceasta parte este utila in primele luni de viata ale bebelusului, pana ce micutul ajunge la 10-12 kilograme.

Landou bebelus. Pentru plimbarile mai lungi, cand bebe fie vrea sa doarma, fie sa admire peisajul sau pe tine, mama lui, carutul a si devenit carucior landou, printr-o manevra usoara de inlocuire a unui element cu altul.

Carucior sport. Partea sport poate intra in functiune odata ce copilasul sta bine in fundulet si are ca atuuri toate caracteristicile unui carut sport copil 1-3 ani.

Cadru metalic. Acesta sustine fiecare componenta detasabila si are toate accesoriile pentru a face cat mai usoara transformarea caruciorului. De mentionat ca sasiul poate fi sustinut fie de roti confectionate din plastic, fie de roti din cauciuc. Bineinteles, acestea din urma sunt cele care dau cu adevarat un confort sporit micului calator.

Chiar daca, la prima impresie, parintii pot crede ca vor cheltui banii pe un produs foarte scump, in realitate este vorba despre carucioare bebe ieftine. Si asta intrucat, practic, la pachet vin 3 tipuri de carucioare copii, nu unul singur. De altfel, un carucior copii 3 in 1 accesorizat complet include husa de ploaie, gentuta ce serveste biberoanelor, scutecelor etc, sau plasa impotriva tantarilor.

Filtreaza produsele

1.187 lei

1.319 lei (-132 lei)

La comanda

1.549 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

1.930 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

2.350 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat
Pagina 1 din 5
Este un magazin excelent cu marfa de calitate, recomand cu drag tuturor!
Gheba Elena, 13.07.2017
Exeprienta mea a fost una foarte buna, comunicarea cu magazinul a fost eficienta, produsul este exact ce ma asteptam si a ajuns foarte rapid.
Rodica, 04.10.2016
Recomand cu căldură!
Eugen-Alexandru Rosca, 25.10.2016