Se incarca...

Motociclete copii electrice

Inclusa mai degraba la categoria Cadouri inspirate pentru cei mici, decat la cea de Vehicule electrice pentru copii, o motocicleta electrica de baieti va deveni, cu siguranta, modul de distractie preferat al copilului tau.

Fie ca este vorba despre un motoscuter electric pentru copii, fie de o tricicleta cu acumulatori, noul vehicul va starni interesul mezinului si il va tine ocupat mai multe veri la rand. Unele dintre aceste jucarii pot fi utilizate chiar si de copiii care au implinit 2 ani, avand ca accesorii roti ajutatoare detasabile. Producatorii s-au intrecut pe ei insisi si au creat variante mini ale celor celor reale: de la scutere de politie pentru baieti pana la motociclete Ducati pentru copii ori varianta hard numita cross motto. Toate modelele sunt prevazute cu pedale de acceleratie si, evident, cu frana, iar altele au, in plus, claxon si suspensii, astfel incat sa-l faca invidios pe oricare sofer adevarat sau pe oricare pasionat de caii-putere.

Parintii (sau sa zicem mai bine tati?) stiu fara-ndoiala ca pot gasi vehiculele de mai sus in diverse variante de motorizare, la fel ca orice alte masinute electrice: de la 6 pana chiar la 12 V, fie pe baza de baterii obisnuite, fie turate de acumulatori. Cand aleg din mai multe tipuri de motocicleta copii ieftine, ei trebuie sa tina seama de varsta copilului, de motorizarea vehiculului, de dimensiunile sale (pentru eventuala depozitare in masina, etc), de garantie si, nu in ultimul rand, de forma indragita de copil. Parintii ar trebui sa mai stie ca cei mai cunoscuti producatori de astfel de produse sunt Biemme si Peg Perego, pe care, de altfel, i-au ales si elfii in casuta lor on line.

Filtreaza produsele

1.928 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

672 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

339 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

1.645 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

1.674 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

385 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

399 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

1.028 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc
Foarte serios! Recomand 100%
Simona Pustiniuc, 10.02.2017
Recomand cu căldură!
Eugen-Alexandru Rosca, 25.10.2016
Exeprienta mea a fost una foarte buna, comunicarea cu magazinul a fost eficienta, produsul este exact ce ma asteptam si a ajuns foarte rapid.
Rodica, 04.10.2016