Aplicam filtrul...

Despre la plimbare

Chiar daca atunci cand iesi la plimbare timpul trece extrem de rapid, cel putin 2 obiecte din aceasta camera generoasa a elfilor le sunt parintilor si copilasilor lor absolut indispensabile in primii ani de viata.

De pe lista de cumparaturi pe care o fac viitorii parinti nu ar trebui sa lipseasca un carucior cu landou sau macar un portbebe. Bineinteles, parintii se pot orienta catre carucioare 2 in 1 sau din start catre un carucior sport pentru copii, dar pe acesta din urma il vor utiliza doar din momentul in care mezinul familiei va sta bine in fundulet. De asemenea, familiile care au masina vor trebui sa achizitioneze si un cos auto pentru bebe (utilizat pana la 6 - 9 luni) ori un scaun auto convertibil sau nu (utilizat timp de cativa ani). Asta deoarece Codul Rutier modificat rcent prevede ca este obligatoriu scaunul auto pentru copiii mai mici de 3 ani, amenzile prevazute fiind destul de mari.

Pe masura ce bebe creste, parintii vor vedea ca pe lista de cumparaturi apar alte lucruri indispensabile, caci nevoile copilului sunt mereu altele si altele. El va renunta la premergator si la carucior si va dori sa cunoasca lumea cu ajutorul unei triciclete bebe, a unei trotinete ieftine, a unei biciclete copii ori chiar a unei masinute electrice pentru fete sau baieti. Daca vara e pentru role de copii si skateboard pentru adolescenti, atunci sezonul rece este, cum altfel, pentru saniute bebe sau pentru sanii frumoase de copii! Unele dintre aceste accesorii sunt mai costisitoare ca pret decat altele, dar asta inseamna ca ofera si satisfactii pe masura copiilor dornici de joaca si de distractie.

Si lista poate continua, caci dorintele si necesitatile celui mic se schimba odata cu varsta!
Am avut o experienta placuta.. Am fost contactat a doua zi dimineata[am dat comanda seara] pentru confirmare. Nu au fost probleme cu produsul si nici cu livrarea. Va multumesc!
George Mariti, 26.01.2017
Foarte serios! Recomand 100%
Simona Pustiniuc, 10.02.2017
Exeprienta mea a fost una foarte buna, comunicarea cu magazinul a fost eficienta, produsul este exact ce ma asteptam si a ajuns foarte rapid.
Rodica, 04.10.2016