Se incarca...

Console Jocuri

Jocurile pe consola reprezinta o alternativa moderna, plina de culori sau imagine, la povestile sau la jocurile clasice ale copilariei. Pentru ca cererea este extrem de mare, si oferta este dintre cele mai bogate, asa ca, in ciuda gusturilor care mai de care mai variate, parintii au de unde sa aleaga optiunea cea mai buna. Astfel de jocuri video nu mai sunt destinate exclusiv adolescentior, ci exista produse al caror public-tina il reprezinta copiii de 3-4 ani.

Aceste mici jucarii electronice vin la pachet cu un numar ridicat de jocuri, dintre cele mai diverse: de la cele de tip arcade, Nintendo, pe teme sportive, cu masini pana la cele de creativitate, puzzle-uri ori lego. De aceea, atunci cand ne hotaram sa-i cumparam copilului o consola jocuri portabile, ar trebui sa stim ce anume ii place si ar trebui sa corelam cu jocurile continute de produs, pentru a-i oferi copilului exact distractia de care are nevoie.

Consolele difera intre ele in ceea ce priveste capacitatea de stocare, tipul de procesor si de conectare, marime. De asemenea, o varianta multifunctionala este o consola playstation sau un player multimedia, care suporta si fisiere ce pot contine muzica si chiar filme, astfel incat parintii sa se bucure de pelicula cinematografica, iar copilul de joc. Daca doresti sa ii oferi copilului o experienta completa, sunt pe piata si console cu jocuri 3D (cu sau fara ochelari speciali necesari) sau cele mai noi aplicatii multimedia.

Atunci cand cautam sa ii oferim copilului plusul de imaginatie de care are nevoie, ar trebui totusi sa ne gandim la cat de educative sunt aceste jocuri pe televizor sau computer. Sa nu uitam de recomandarile medicilor si ale specialistilor: expunerea pentru o perioada prea lunga la imaginile difuzate prin intermediul ecranelor poate avea consecinte negative in dezvoltarea frumoasa a copiilor si dolescentilor. Altfel, folosite cu masura, pentru distractie ocazionala, consolele de jocuri pot deveni o parte importanta din universul copilariei.

Filtreaza produsele

196 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc
Foarte multumit de serviciul oferit!
Alin Cipariu, 19.05.2017
Exeprienta mea a fost una foarte buna, comunicarea cu magazinul a fost eficienta, produsul este exact ce ma asteptam si a ajuns foarte rapid.
Rodica, 04.10.2016
Sunt foarte multumita de relatii clienti si cum am primit produsul.
Sisu Stefania Oana, 12.07.2017