Aplicam filtrul...

Scutece Copii

Filtreaza produsele

49.00 lei

Adauga in cos
In stoc

65.00 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

89.00 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

89.00 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

89.00 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

89.00 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

89.00 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

89.00 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

41.00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

77.00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

Despre scutece copii


In ciuda faptului ca exista si scutece textile reutilizabile (dupa o spalare temeinica), marea majoritate a mamicilor este adepta diverselor tipuri de scutece de unica folosinta. Sunt ambalate in pachete practice, pot fi depozitate la indemna, retin umezeala si copilasul ramane curat, plus ca este relativ usor de schimbat si in alte spatii decat acasa. Cunoscute sub numele de pampersi copii, ele sunt universal utilizate de bebelusii din intreaga lume, din prima zi de viata si pana la trecerea la olita sau la toaleta.

Unele familii prefera ca bebelusul lor sa testeze mai multe marci inainte de a se opri la una singura si de a declara ca doar aceste scutece bebe sunt preferatele pielii celui mic. Unele sunt alese pentru compozitia produsului si pentru sistemul de prindere cu arici sau cu lipici, altele pentru forma perfect adaptata unui nou-nascut sau miscarilor copilasului care a inceput sa exploreze mica lume din jurul lui (scutece tip chilot pentru copii). Unele sunt indragite pentru imprimeurile haioase, pe cand altele pentru faptul ca pot fi purtate aproape o zi intreaga, fara necesitatea de a fi schimbate cu altul nou si fara a cauza inroseli sau alte probleme. Cert este ca, in decursul scurtei sale vieti de bebelus, baiatul sau fetita ta va purta, in functie de greutatea sa, cateva masuri diferite de pampersi, pentru nou-nascuti (scutece mini, adica marimea 1, intre 2 si 5 kg) sau pentru un copil de 2-3 ani ori chiar mai mare. Tot ce trebuie sa stii este greutatea copilasului, pentru a sti cand sa treci la urmatoarea dimensiune.

In ce priveste compozitia scutecelor, sunt familii care adopta un stil eco chiar si in cele mai mici detalii ale vietii cotidiene. Tocmai pentru ele si pentru cei mai noi membri ai familiei exista scutece bio. Astfel de produse sunt alcatuite dintr-un strat realizat din bumbac si chiar din fibre naturale de bumbac. In plus, ambalajul unor pampersi biodegradabili reduce impactul asupra mediului, un amanunt deloc de negrijati in cazul in care aveti principii ecologiste de viata.

Oricum, pentru iritatiile de care aproape niciun bebe nu a scapat exista solutii la indemna: creme sau solutii cu aplicatie locala, care redau delicatetea si moliciunea specifice pielii unui nou-nascut.


Exeprienta mea a fost una foarte buna, comunicarea cu magazinul a fost eficienta, produsul este exact ce ma asteptam si a ajuns foarte rapid.
Rodica, 04.10.2016
Am avut o experienta placuta.. Am fost contactat a doua zi dimineata[am dat comanda seara] pentru confirmare. Nu au fost probleme cu produsul si nici cu livrarea. Va multumesc!
George Mariti, 26.01.2017
Comunicare foarte plăcută, preluare imediata a comenzii, verificare telefonica a plasării comenzii si a detaliilor din comanda.
Am cumpărat pentru că am fost foarte mulțumit de cumpărăturile anterioare la acest magazin.
Am primit recomandări și de la alți prieteni pentru Elfbebe.
A fost o experiență pozitiva si plăcută.
Bogdan Silion, 17.01.2017