Se incarca...

Detergenti pentru bebelusi

Diversele game de detergent bio pentru bebelusi sunt special concepute, dupa luni si luni de teste, pentru a proteja pielea extrafina a celui mic. Iar cand vine vorba de un ten asa de delicat precum cel al unui nou nascut, atunci nu trebuie sa faci niciun fel de rabat de la tot ceea ce inseamna o ingrijire zilnica corespunzatoare, aici intrand inclusiv grija pentru hainute.

Trebuie astfel, sa stii, ca tot ce intra in contact cu pielea celui mai nou membru al familiei voastre poate duce la iritatii sau alergii, mai ales daca ai un copilas mai sensibil. Este, practice, aceeasi situatie ca si in cazul persoanelor cu diverse probleme ale pielii. Tocmai pentru ei exista pe piata detergent fara parfum pentru bebe. De regula, acesta este hipoalergen, avand o deosebita grija de a nu imbiba tesatura cu substante cauzatoare de dermatite. De asemenea, poate e bine de stiut ca multe familii prefera detergenti cu aloe vera sau detergenti gel pentru copii. Si asta intrucat ambele au o capacitate crescuta de dizolvare rapida in apa, astfel incat sa fie clatit usor, nu doar la masina de spalat, ci chiar si de mana.

Pe langa faptul ca exista detergent bebe bio, producatorii au inventat si detergent eco, unele produse fiind prietenoase cu mediul si avand o capacitate mare de spalare, astfel incat o doza extrem de redusa spala o cantitate mare de hainute.

O atentie sporita va trebui sa acordati balsamului pentru copii. Nu degeaba unii doctori va spun sa clatiti orice lucru de-a bebelusului cu otet sau ulei de lavanda, doua aleternative cu totul ecologice!

Nu in ultimul rand, poate ca, pe langa solutiile speciale pentru cel mic, ar trebui sa cautati si masini care sa aiba programe de spalate a hainelor de bebe, la temperatura de 65 de grade, eficienta pentru clatire si pentru distrugerea unor germeni. Un alt sfat util pe care ti-l putem oferi este sa nu uiti sa clatesti toate hainele noi ale celui mic, asa cum spun, de altfel, chiar si producatorii!

Filtreaza produsele
Recomand cu căldură!
Eugen-Alexandru Rosca, 25.10.2016
Este un magazin excelent cu marfa de calitate, recomand cu drag tuturor!
Gheba Elena, 13.07.2017
Foarte serios! Recomand 100%
Simona Pustiniuc, 10.02.2017