Se incarca...

Despre sanatate si igiena


In acest loc orice mamica sau oricare viitori parinti gasesc mici ustensile sau obiecte deosebit de necesare in oricare casa unde exista sau se apropie venirea unui copilas, de la aspiratoare nazale pentru bebelusi, atat de folositoare, in ciuda numelui lor ciudat, pana la cosmetice copii. Daca abia ati aflat ca veti fi parinti, puteti cauta inca de pe acum ce game produse ingrijire gravida sunt indicate pentru perioda prenatala. Veti afla, de exemplu, ca exista cosmetice prenatale, mai atente cu pielea ta din ce in ce mai sensibila. Bineinteles ca pot deja cumpara si produse de ingrijire postnatale, mai ales ca dupa momentul fericit al nasterii, aproape ca nu vei mai ava timp de tine.

De acum inainte, sunteti o familie numeroasa! Iar ca produse pe care le vei utiliza zilnic pentru bebe, iti spunem ca trebuie sa ai oricand la indemana scutece bebe si pampers la oferta, iar pentru baita din fiecare seara trebuie sa alegi ce produse pentru ingrijire bebe sau cosmice bebe il fac pe cel mic sa se simta minunat. Nu este deloc de neglijat alegerea celui mai bun detergent pentru bebelusi, pentru ca in zilele noastre tot mai multi bebelusi sunt predispusi la diverse alergii, incepand cu cele ale pielii.

In promotiile Elfbebe avem de obicei termometre digitale copii, cosmetice gravide sau seturi de ingrijire pentru bebelusi, ale unor brand-uri celebre si foarte apreciate de parintii de pretutindeni, cum ar fi Jane, Miniland, Nursery, Momert, Chicco, Graco, Laica. Bineinteles ca, tinand cont ca produsele de ingrijire arata grija pentru sanatatea viitoarei mamici sau a celui mic, nu trebuie sa faceti alegerea in functie de pretul lor, ci de calitate!


Este un magazin excelent cu marfa de calitate, recomand cu drag tuturor!
Gheba Elena, 13.07.2017
Exeprienta mea a fost una foarte buna, comunicarea cu magazinul a fost eficienta, produsul este exact ce ma asteptam si a ajuns foarte rapid.
Rodica, 04.10.2016
Foarte serios! Recomand 100%
Simona Pustiniuc, 10.02.2017