Se incarca...
Cadite

74 produse

Termometre

28 produse

Jucarii baita

55 produse

Prosoape bebe

33 produse

Accesorii baie

62 produse

Despre la baita

Prima baita si micile jucarii de baie nu se uita niciodata. De cele mai multe ori, ca parinti, trecem cu bine peste momentul acesta, pentru ca bebe este foarte incantat de contactul cu apa calduta si cu cadita bebe. Mai greu este mai tarziu, atunci cand micul print sau mica sirena cresc si nu mai pot fi convinsi atat de usor ca este bine sa faca baita zilnic. Este foarte important atunci sa cream ambianta potrivita pentru imbaierea obisnuita: diferite tipuri de jucarii de apa preferate (care trebuie sa suporte cu usurinta apa), cadita colorata in culorile preferate sau pictate cu personajele renumite de animatie (care, bineinteles ca vor sa faca si ele baita) si chiar un suport de imbaiere recunoscut de micut. Nici buretele, prosopul sau halatul (daca se poate, cu gluga) nu trebuie ignorate; copilul se simte in siguranta si confortabil atunci cand in jurul sau se afla lucrurile cunoscute si dragi. Nu mai trebuie decat rabdare din partea mamicii (sau poate a tatalui), o mangaiere pe capusor, un cantec de... baita si de ce nu? zambetul arhicunoscut pentru ca baia sa fie ceea ce ar trebui de fapt sa fie: cel mai placut eveniment din viata  cotidiana a familiei.

Elfbebe va sta la dispozitie cu toata gama de produse de baie, de la cadite bebelus pana la termometre pentru verificarea temperaturii apei, scaune de siguranta, suporturi ergonomice pentru cadite sau inaltatoare ori covorase de baie. Pentru ca noi stim ca protectia copilului si cresterea armonioasa sunt deosebit de importanta si de ele trebuie tinem cont atunci cand vrem sa ii asiguram copilului nostru cea mai buna baita posibila. Trebuie doar sa aruncati o privire si sa alegeti din categoriile prezentate ceea ce credeti ca va va transforma baita facuta copilului in delectare si relaxare.

Exeprienta mea a fost una foarte buna, comunicarea cu magazinul a fost eficienta, produsul este exact ce ma asteptam si a ajuns foarte rapid.
Rodica, 04.10.2016
Recomand cu căldură!
Eugen-Alexandru Rosca, 25.10.2016
Foarte serios! Recomand 100%
Simona Pustiniuc, 10.02.2017