Se incarca...

Despre haine copii

La ElfBebe  am facut o selectie din cele mai cautate accesorii vestimentare pentru o viitoare mamica, dar si pentru copii si bebelusi. Branduri precum FunMum, Beaba, Wallaboo, Nino, Kidorable, Nescessity, Playshoes se intrec unele pe altele pentru a va multumi pe dumneavoastra si pe cei mai noi membri ai familiei dumneavoastra.

Astfel, pe de o parte, tinem cont ca o viitoare mamica este in cautarea unor haine de gravida care sa fie comode, dar si elegante in acelasi timp. Cum fiecare luna din sarcina este unica, iti oferim articole de imbracaminte potrivite pentru fiecare etapa din aceasta perioada deosebita din viata ta.

Apoi, de cealalta parte, ne-am gandit la prichindeii din familia ta. Elfii din magazinul nostru au pregatit celor mici multe modele de saci in care sa doarma linistit, dar si multe haine de bebelusi. Pentru cei mai mari avem haine la moda pentru toate anotimpurile, variate modele de incaltaminte de casa ori de plimbare, dar si nenumarate accesorii utile in diferite activitati ale copiilor.

Nu in ultimul rand,  daca familia ta nu e multumita de produse, in 14 zile primeste banii inapoi garantat! Asa ca ai toate motivele din lume sa-ti incepi cumparaturile la ElfBebe chiar acum!

Exeprienta mea a fost una foarte buna, comunicarea cu magazinul a fost eficienta, produsul este exact ce ma asteptam si a ajuns foarte rapid.
Rodica, 04.10.2016
Sunt foarte multumita de relatii clienti si cum am primit produsul.
Sisu Stefania Oana, 12.07.2017
Foarte serios! Recomand 100%
Simona Pustiniuc, 10.02.2017