Se incarca...

Despre noi


In Romania, toata industria obiectelor pentru copii iti spune "fiecare bebe e unic". Totusi, ei ofera copiilor aceleasi si aceleasi obiecte comune.

elfbebe.ro s-a nascut tocmai pentru ca noi credem ca fiecare copil e special. Iar noi oferim parintilor alegeri speciale, diferite de la un copil la altul, si diferite nu numai de la o varsta la alta, ci chiar de la un sezon la altul. Si asta in cel mai scurt timp posibil.

elfbebe.ro s-a nascut tocmai pentru ca noi credem ca fiecare mama e unica la randul ei. Iar noi ii oferim sfaturi personalizate, exact in functie de ceea ce cauta pentru ea sau pentru copilul ei. Asta, iarasi, in cel mai scurt timp posibil.

elfbebe.ro s-a nascut din initiativa unor mame care si cresc copiii aici, in Romania, si nu din interesul unei marci sau francize de a "intra pe o piata in dezvoltare". De aceea comunicarea intre noi si cei care intra pe elfbebe.ro - sa cumpere sau doar sa caute un sfat - e sincera si la obiect. Si, iarasi, raspunsul nostru vine in cel mai scurt timp posibil.

elfbebe.ro e tocmai pentru că intelege ca la fel sunt si toti ceilalti bebelusi.

elfbebe.ro- pentru copiii unici. Adica toti.

Elfbebe.ro este marca inregistrata a SC Etiquette Cons Project SRL inmatriculata la RC sub nr J17/612/2010, cod inregistrare fiscala RO27102916 cu sediul in Galati (#118 Sendreni, jud Galati), capital social 200 ron.
E-mail: office@elfbebe.com