Aplicam filtrul...

Cum se livreaza

In cazul in care produsele exista pe stoc, acestea vor fi livrate in 1 - 3 zile lucratoare de la confirmarea telefonica, prin curierat rapid (Fan Courier sau Urgent Cargus).

La cererea clientului se poate trimite AWB-ul aferent coletului pentru verificarea acestuia folosind sistemul nostru de AWB Tracking .Totodata statusul comenzii, inclusiv AWB, il puteti vizualiza si dvs direct in contul de client.

Recomandarea noastra ferma este ca in momentul receptiei coletului sa verificati integritatea ambalajului si a continutului si in caz nefavorabil sa solicitati agentului de curierat un proces verbal de constatare. Dupa semnarea AWB-ului reclamatiile ulterioare nu mai sunt valabile !

Costul transportului

In Bucuresti transportul este gratuit la comenzi de minim 300 RON si pana in 40 kg.

In tara, transportul nu se plateste pentru comenzi cu valoare mai mare de 400 RON a caror adresa de livrare se afla in aria de acoperire Fan Courier sau Urgent Cargus si coletul nu depaseste 40 kg (click pentru verificare).

Pentru comenzile din tara care au valoarea mai mica de 400 de RON si greutate colet mai mai mare de 40 de kg, transportul se plateste. Costul de transport variaza in functie de caracteristicile comenzii (volum, greutate, valoare, destinatie, metoda de plata), iar valoarea exacta este afisata pe site in momentul introducerii adresei destinatarului si va fi confimata ulterior telefonic .

Se accepta si livrari catre alte tari, caz in care cumparatorul va achita prin transfer bancar suma aferenta (cost produs + taxe de livrare exterior). Taxa de transport va fi transmisa telefonic. Dupa aprobarea OP-ului se va procesa comanda.