Se incarca...

Patut din lemn

Majoritatea dintre noi asociem aceste patuturi din lemn cu cele de tip clasic, in care poate chiar si noi am dormit atunci cand eram mici. E adevarat, pentru ca, spre deosebire de patuturile pliante, considerate moderne, cele confectionate din lemn pot fi numite clasice. Cu toate acestea, numeroasele fuctionalitati pe care le au unele dintre acestea din urma le fac la fel de moderne precum orice alt patut existent pe piata.

Daca aveti dubii privind alegerea unui pat din lemn pentru copii, aflati care sunt cele doua avantajele nete ale unei astfel de achizitii:

- Aceste patuturi pentru bebelusi sunt foarte rezistente, fiind confectionate, de obicei, din lemn de esenta tare, precum artar, frasin, fag sau stejar. Astfel, parintii care cauta un pat din lemn de calitate, in detrimentul unuia pliabil, mizeaza pe rezistenta lui. Gasiti insa pe piata si produse care au in componenta lor si PAL sau MDF.

 - Desi sunt facute dintr-un material solid, asta nu inseamna ca sunt cu totul fixe. Unele patuturi bebe sunt concepute ca niste leagane, asa ca cel mic va adormi ca in bratele mamei. In plus, majoritatea au nivelul pentru saltea reglabil, pentru diferitele etape de dezvoltare ale copilului, iar unul sau mai multi pereti laterali se pot da jos. Ca urmare, aceste paturi copii din lemn sunt achizitionate tocmai pentru a putea fi utilizate pe termen lung. Unele sunt, mai intai, patuturi bebe, pentru ca, in timp, prin mutarea sau eliminarea unor componente, sa se transforme in patuturi pentru copii de 10 ani sau chiar de adolescenti.

Daca este sa amintim si dezavantajele cumpararii unui patut din lemn, atunci aici s-ar numara pretul ceva mai ridicat, dar si greutatea mai mare, comparativ cu un pat care se pliaza. Acesta din urma este considerat printre patuturi ieftine copii si printre cele foarte usoare de pe piata. Totusi, tinand cont ca este un bun de utilizat pe termen lung, costul unui pat copii din lemn se amortizeaza in timp. Faptul ca nu il veti putea transporta in portbagaj, precum va ofera posibilitatea cel pliabil, s-ar putea sa va ajute sa faceti alegerea mai rapid.

Sigur este insa ca, in casuta elfilor, veti gasi o gama variata de produse de calitate, care va vor satisface orice exigenta si orice pretentie.

Filtreaza produsele

1.376 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

338 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat
Pagina 1 din 8
Recomand cu căldură!
Eugen-Alexandru Rosca, 25.10.2016
Foarte serios! Recomand 100%
Simona Pustiniuc, 10.02.2017
Exeprienta mea a fost una foarte buna, comunicarea cu magazinul a fost eficienta, produsul este exact ce ma asteptam si a ajuns foarte rapid.
Rodica, 04.10.2016