Aplicam filtrul...
Dulapuri Copii

30 produse

Masuta Copii

27 produse

Scaun Copii

39 produse

Despre mobila copii

Camera copiilor este micul universul in care ei isi petrec majoritatea timpului si unde isi dezvolta personalitatea si propriul stil. De aceea, in amenajarea acestui spatiu, in alegerea unui pat pentru copii sau a oricarei piese de mobilier din camera copilului, ar trebui sa tii cont de mai multe aspecte.

- Functionalitatea primeaza, astfel ca e obligatoriu sa alegi inteligent obiectele de decor, pentru a depozita pe termen lung si in mod practic hainutele si jucariile, dar si pentru a pastra un aspect general placut in camera.

- Copiii sunt extrem de activi, asa ca ar fi indicat sa alegi un patut masina pentru baieti sau o masuta pentru fetite si in functie de materialul din care sunt fabricate aceste piese. Cele mai utilizate sunt lemnul si palul melaminat de foarte buna calitate, pentru ca sunt rezistente, dar asigura si o nota de eleganta si de modernitate.

- Nu uita sa cauti masa pentru copil sau dulapior pentru copii, cu feronerie si canturi finisate, pentru a evita ranirile usoare sau alte accidente.

- Alege mobila si in functie de varsta si de preocuparile specifice fiecarei etape de dezvoltare. Datorita curiozitatii, la 3 - 4 ani, copilul are tendinta de a agata si de a trage obiectele din jurul lui, asa ca marginile unei comode pentru jucarii trebuie sa fie rotunjite, iar camera ar trebui sa fie viu colorata. De la 5 - 6 ani, are preferinte bine individualizate, asa ca si piesele pot reflecta, prin culori ori desene, aceste gusturi. De la 6 - 7 ani, fetita sau baiatul scolar are nevoie de un birou pentru copii. La 9 - 10 ani isi dezvolta talentele artistice, sportive sau muzicale, iar mobilierul din camera ar trebui sa ii ofere posibilitatea sa depoziteze echipamente sau accesorii pentru noile lui pasiuni.

- Daca ai ales mobilier la comanda pentru copii, nu ar trebui sa ai probleme in ce priveste potrivirea lui in camera. Insa daca il comanzi de-a gata, atunci calculeza bine dimensiunile camerei si ale noii piese si, in cazul in care va trebui sa o asamblati acasa, cheama un profesionist!

Este un magazin excelent cu marfa de calitate, recomand cu drag tuturor!
Gheba Elena, 13.07.2017
Recomand cu căldură!
Eugen-Alexandru Rosca, 25.10.2016
Sunt foarte multumita de relatii clienti si cum am primit produsul.
Sisu Stefania Oana, 12.07.2017