Se incarca...

Balansoare bebelusi

Producatorii au realizat pentru nou nascuti un tip special de leagane copii. Aceste balansoare bebelus pun accent pe 3 lucruri esentiale: in primul rand pe siguranta mezinului, care, in primele luni de viata nu isi poate controla miscarile si se poate rostogoli usor; in al doilea rand pe confortul lui, fiindca oricarui bebelus ii place sa fie rasfatat si reactioneaza imediat daca nu se simte comod; si nu in ultimul rand pe relaxarea si distrarea celui mic. De retinut este faptul ca aceste mici piese de mobilier pot fi cu succes introduse in rutina celor mici inca din primele saptamani de viata si vor putea fi utilizate pana la 9-12 luni.

Caracterisicile unui balansoar ieftin bebelus:

Tocmai pentru a preveni micile incidente nedorite precum caderea din leagan, toate aceste produse sunt dotate cu sisteme de prindere foarte solide, in 3 sau 5 puncte. Unele sunt astfel realizate incat trebuie ancorate de un perete sau de o alta priza solida. De asemenea, ele sunt confectionate din material care nu ar trebui sa puna dificultati in ce priveste resistenta. Atentie, insa, parintii ar trebui sa fie prevazatori cu alta chestiune: sa nu utilizeze produsul peste greutatea precizata de producator, adica peste limita de varsta (si de greutate) admisa.

Majoritatea acestor balansoare pentru bebelusi functioneaza pe bază de baterii sau acumulatori, dar exisa si unele, clasice, care sunt miscate de adulti, parinti sau bunici, sau prin gretate copilasului. Daca bebe adoarme greu in lipsa leganatului, atunci e indicat unul actionat electric, ca sa nu fiti nevoiti sa stati numai langa acest leagan bebe. Exista sisteme ce ofera posibilitatea de reglare a vitezei si au chiar temporizator de viteza ori dintre cele ce nu isi mai schimba deloc pozitia, doar printr-o simpla manevra de blocare.

Parintii mai trebuie sa fie constienti ca nu aleg un simplu sezlong bebelus, unde copilasul este asezat comod ca intr-un fotoliu, si nici unul de tip  jumper, mai moderrn. Acestea din urma au mai degraba rol de distractie si nu sunt deloc indicate pentru copilasii mai mici de 6 luni. Sa nu uitam nici de acele balansoare multifunctionale, cu scaun bebe detasabil, ce devine instantaneu o scoica auto bebelus.

Nu sunt deloc de neglijat modelele accesorizate cu jucarii ori care dispun de alte metode a-l distra pe cel mic, pecum functii musicale ori cu povesti.

Filtreaza produsele

249 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

249 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

249 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

769 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat

165 lei

220 lei (-55 lei)

Adauga in cos
In stoc magazin

1.334 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

1.193 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

608 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

460 lei

529 lei (-69 lei)

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

327 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

186 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

377 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc

267 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc
Pagina 1 din 2
Este un magazin excelent cu marfa de calitate, recomand cu drag tuturor!
Gheba Elena, 13.07.2017
Exeprienta mea a fost una foarte buna, comunicarea cu magazinul a fost eficienta, produsul este exact ce ma asteptam si a ajuns foarte rapid.
Rodica, 04.10.2016
Sunt foarte multumita de relatii clienti si cum am primit produsul.
Sisu Stefania Oana, 12.07.2017