Se incarca...

Despre balansoare si leagane pentru copii

De ce este util un balansoar bebe sau un leagan copii in casa unei familii? Cel mai probabil ai intrebat deja alte mamici sau alti tatici, dar uite si aici cateva motive bine intemeiate ca sa achizitionezi fie unul dintre nenumaratele balansoare bebe ieftine din casuta elfilor, fie unul dintre variatele modele de leagane copii interior tot de la ei.

Spre deosebire de alte produse pentru cei mici, acestea combina intr-un mod fericit utilul cu placutul. Cum mai exact? Pentru parinti si, in special, pentru mami, este foarte practic sa isi incredinteze bebelusul in bratele unui balansoar cu vibratii, de exemplu. In timp ce ea isi termina treburile prin casa, cel mic se relaxeaza sau poate chiar a adormit deja. Cand copilul e mai mare, atunci, poate, cat timp mama pune rufele la spalat si pregateste masa, mezinul familiei se distreaza pe cinste intr-un leagan copii curte.

Dar avantajele sunt cu mult mai numeroase. Daca sunteti proaspeti parinti, atunci trebuie sa stiti ca balansoare bebe sunt destinate utilizarii inca din primele saptamani de viata ale copilului. Foarte cautate sunt, in acest sens, balansoare bebe gracco sau chiar balansoare primii pasi. Acestea confera in primul rand siguranta maxima, dar si confort garantat celor mici. Este exact ce va lipseste, mai ales daca aveti un copilas care face nani leganat si doar in brate. Iar un balansoar multifunctional sau poate chiar un leagan bebelusi electric sunt tocmai potrivite pentru dupa-amezile sau serile cand cel mic nu se lasa usor adormit.

De asemenea, utilitatea acestor obiecte creste cu atat mai mult cu cat cei mici se pot juca in ele atat in casa, cat si afara. In functie de materialul din care sunt confectionate, de functionalitatile fiecaruia in parte, dar si de varsta pentru care sunt destinate, exista leagane copii interior si balansoare copii exterior.

Nu uitati cat de important este un alt aspect: faptul ca le puteti transporta cu usurinta dintr-un spatiu in altul, datorita greutatii lor mici. De asemenea, nu veti intampina dificultati mari in a le depozita in timpul in care nu le utilizati si, in plus, le gasiti usor spatiu in masina personala, pentru a le lua cu dumneavoastra oriunde mergeti.

Recomand cu căldură!
Eugen-Alexandru Rosca, 25.10.2016
Exeprienta mea a fost una foarte buna, comunicarea cu magazinul a fost eficienta, produsul este exact ce ma asteptam si a ajuns foarte rapid.
Rodica, 04.10.2016
Foarte multumit de serviciul oferit!
Alin Cipariu, 19.05.2017