Aplicam filtrul...

Despre camera copii

Amenajarea camerei copilului reprezinta de multe ori o provocare pentru parinti. Culori, mobila, stil, totul trebuie sa fie in deplin acord, iar confortul si siguranta bebelusului sunt prioritare.

Parintii pot sa dea frau liber imaginatiei si sa decoreze dupa placul lor camera bebelusului, pana cand acesta va creste si va incepe sa-si puna amprenta pe tot ceea ce il inconjoara.

Camera copilului este teritoriul lui, lumea in care se dezvolta emotional , de asta este important ca parintii sa gaseasca cele mai bune variante de decorare si amenajare, in functie de varsta si nevoile copilului.

Pentru un bebelus insa, alegerile sunt in totalitate ale parintilor. Alegerea unui patut potrivit este primordiala, iar salteaua trebuie sa fie una de maxim confort, pentru ca bebelusul sa se simta excelent in timpul somnului. Balansoarele, leaganele pentru bebelusi si copii sunt accesorii extrem de confortabile si iubite de catre copii, in care se simt minunat.

ElfBebe va ajuta sa decorati camera copilului si va sta la dispozitie cu accesorii diversificate : umidificator, carusel muzica, lampa de veghe si multe altele.

Va invitam sa descoperiti oferta noastra completa de produse.

Foarte serios! Recomand 100%
Simona Pustiniuc, 10.02.2017
Am avut o experienta placuta.. Am fost contactat a doua zi dimineata[am dat comanda seara] pentru confirmare. Nu au fost probleme cu produsul si nici cu livrarea. Va multumesc!
George Mariti, 26.01.2017
Comunicare foarte plăcută, preluare imediata a comenzii, verificare telefonica a plasării comenzii si a detaliilor din comanda.
Am cumpărat pentru că am fost foarte mulțumit de cumpărăturile anterioare la acest magazin.
Am primit recomandări și de la alți prieteni pentru Elfbebe.
A fost o experiență pozitiva si plăcută.
Bogdan Silion, 17.01.2017