Se incarca...

Despre camera copii

Amenajarea camerei copilului reprezinta de multe ori o provocare pentru parinti. Culori, mobila, stil, totul trebuie sa fie in deplin acord, iar confortul si siguranta bebelusului sunt prioritare.

Parintii pot sa dea frau liber imaginatiei si sa decoreze dupa placul lor camera bebelusului, pana cand acesta va creste si va incepe sa-si puna amprenta pe tot ceea ce il inconjoara.

Camera copilului este teritoriul lui, lumea in care se dezvolta emotional , de asta este important ca parintii sa gaseasca cele mai bune variante de decorare si amenajare, in functie de varsta si nevoile copilului.

Pentru un bebelus insa, alegerile sunt in totalitate ale parintilor. Alegerea unui patut potrivit este primordiala, iar salteaua trebuie sa fie una de maxim confort, pentru ca bebelusul sa se simta excelent in timpul somnului. Balansoarele, leaganele pentru bebelusi si copii sunt accesorii extrem de confortabile si iubite de catre copii, in care se simt minunat.

ElfBebe va ajuta sa decorati camera copilului si va sta la dispozitie cu accesorii diversificate : umidificator, carusel muzica, lampa de veghe si multe altele.

Va invitam sa descoperiti oferta noastra completa de produse.

Recomand cu căldură!
Eugen-Alexandru Rosca, 25.10.2016
Este un magazin excelent cu marfa de calitate, recomand cu drag tuturor!
Gheba Elena, 13.07.2017
Exeprienta mea a fost una foarte buna, comunicarea cu magazinul a fost eficienta, produsul este exact ce ma asteptam si a ajuns foarte rapid.
Rodica, 04.10.2016