Aplicam filtrul...

Trusouri botez

Filtreaza produsele
Pagina 1 din 3

Despre trusouri botez

Prilejul de a boteza un nou-nascut este, poate, unul dintre cele mai importante evenimente din viata cuiva. Ca urmare, grija sau timpul acordat alegerii unui trusou botez reflecta, pe buna dreptate, importanta acestui eveniment nu doar pentru nasi, ci si pentru micutul ce urmeaza sa fie increstinat, precum si pentru parintii acestuia. Pe aceasta piata, noi, cei de la Elfbebe, am gasit extraordinarele produse marca Lina Baby. Acestea se impun printr-o deosebita atentie acordata calitatii materialelor (doar bumbac in proportie de suta la suta), dar si detaliilor estetice de un mare rafinament care fac, de cele mai multe ori, diferenta majora la un astfel de eveniment. De altfel, cine nu ar vrea un trusou botez personalizat, pentru finutul sau finuta care abia si-a inceput drumul in viata?

Orice parinte sau nas trebuie sa afle ca un set de acest fel contine elemente comune atat pentru un trusou botez baieti, cat si pentru un trusou fetite botez. Este vorba despre: doua prosoape, panza de infasat bebelusul, o fasa, sapun si nu in ultimul rand, un recipient pentru mir.

Pe langa aceste elemente care trebuie sa se regaseasca la orice botez, un set de la Lina Baby poate fi personalizat, la cerere. Astfel, optional, nasii de baieti pot comanda vesta, pantaloni si o sapca in aceeasi nuanta si cu acelasi model ca trusoul. Ca lenjerie de botez pentru fete, puteti opta pentru un maiou, un pantalonas si o palarioara.

Nu in ultimul rand, trebuie sa aflati ca orice trusou de botez personalizat cu numele bebelusului sau chiar cu intitiala celui mic, inscriptioanta nu oricum, ci cu cristale Swarovski, inseamna nu doar un cost suplimentar la setul simplu, cat mai ales o amintire extrem de frumoasa, peste ani si ani, pentru familia extinsa!

Exeprienta mea a fost una foarte buna, comunicarea cu magazinul a fost eficienta, produsul este exact ce ma asteptam si a ajuns foarte rapid.
Rodica, 04.10.2016
Comunicare foarte plăcută, preluare imediata a comenzii, verificare telefonica a plasării comenzii si a detaliilor din comanda.
Am cumpărat pentru că am fost foarte mulțumit de cumpărăturile anterioare la acest magazin.
Am primit recomandări și de la alți prieteni pentru Elfbebe.
A fost o experiență pozitiva si plăcută.
Bogdan Silion, 17.01.2017
Am avut o experienta placuta.. Am fost contactat a doua zi dimineata[am dat comanda seara] pentru confirmare. Nu au fost probleme cu produsul si nici cu livrarea. Va multumesc!
George Mariti, 26.01.2017