Se incarca...

Despre biberoane si accesorii

Desi Elfbebe nu e specializat ca magazin online de biberoane, oferind familiilor o gama larga de alte articole pentru copii, am creat o pagina speciala cu produse utile pentru ceea ce se numeste alimentatie bebelusi.  Asta pentru ca dincolo de necesitatea de a se relaxa si de a se juca ori de a sta intr-un spatiu confortabil unde sa se distreze alaturi de mami si de tati, un bebe are nevoie in primul rand sa fie bine hranit. Astfel, daca esti viitor sau proaspat parinte, iti intelegem perfect grija cu care cauti anumite cutii de lapte praf pentru bebelus sau anumite forme de biberon bebe, care sa-i ofere micutului tau siguranta si placerea meselor zilnice. Daca medicii le sfatuiesc pe mamici ca, pana la 4-6 luni, sa ii ofere bebelusului exclusiv mese pe baza de lapte, asta nu inseamna catusi de putin ca dupa aceasta varsta laptele nu continua sa reprezinte o sursa importanta de minerale si vitamine.

Din gama de articole pentru hrana bebelusului aici vei gasi atat recipiente pentru pastrat lapte si pentru hranit, cat si accesorii precum tetine sau gentute termice. De asemenea, poate cu aceasta ocazie vei afla ca, pe parcursul primelor 18 de luni din viata celui mic, cat sunt indicate a se folosi biberoanele, un incalzitor si un sterilizator de biberoane fac minuni si devin chiar de neinlocuit. In acelasi tip, in asteptarea primilor dintisori care vor erupe in curand, iti poti face un stoc de mai multe modele de inele gingivale destinate calmarii durerilor.

Trebuie sa stii ca orice produs livrat de noi respecta toate standardele calitative si de igiena si nu difera cu nimic de un produs pe care il achizitionezi de la un magazin fizic.

Foarte serios! Recomand 100%
Simona Pustiniuc, 10.02.2017
Foarte multumit de serviciul oferit!
Alin Cipariu, 19.05.2017
Sunt foarte multumita de relatii clienti si cum am primit produsul.
Sisu Stefania Oana, 12.07.2017