Aplicam filtrul...
Hrana Bebelusi

138 produse

Scaune de masa copii

160 produse

Sterilizatoare

36 produse

Accesorii alimentatie

274 produse

Accesorii alaptare

155 produse

Pregatirea mesei

38 produse

Despre alimentatie bebe

Puteti alege dintr-o gama variata de produse pentru alimentatie bebelusi ce cuprind robot de bucatarie, sterilizator biberoane, scaune de masa pentru copii ale unor brand-uri celebre cum ar fi  Nuk, Philips, Primii Pasi, Bertoni, Graco, Fisher Price si Bertoni.

Tot in aceasta categorie beneficiati de transport gratuit in Bucuresti la comenzi peste 200 lei si transport gratuit in tara pentru comenzi a caror valoare depasesc 300 de ron. 14 zile banii inapoi garantat. Comanda acum termos, biberoane, suzete, incalzitor biberoane si hrana pentru bebelusi.

Cautati de mult scaune de masa pentru copii? Atunci noi suntem solutia ta; avem pentru tine scaune de masa bebelusi, biberoane anticolici si inele gingivale.

In promotie mai avem sterilizatoare si biberoane fara bpa dar si alte articole utile pentru alimentatie bebelusi.

Descopera ofertele speciale de pe magazinul virtual pentru copii si mamici, www.elfbebe.ro. Pentru copii unici, adica toti!

Exeprienta mea a fost una foarte buna, comunicarea cu magazinul a fost eficienta, produsul este exact ce ma asteptam si a ajuns foarte rapid.
Rodica, 04.10.2016
Foarte serios! Recomand 100%
Simona Pustiniuc, 10.02.2017
Am avut o experienta placuta.. Am fost contactat a doua zi dimineata[am dat comanda seara] pentru confirmare. Nu au fost probleme cu produsul si nici cu livrarea. Va multumesc!
George Mariti, 26.01.2017