Se incarca...

Casute si Ansambluri de joaca copii

Casute copii

141 produse

Despre casute si ansambluri de joaca copii

Pentru ca micutul tau si prietenii sau colegii lui de gradinita sa se bucure cat mai mult de natura, am cautat cele mai noi modele de casute pentru exterior, de corturi pentru copii si de ansambluri de joaca. Aceste produse sunt destinate in mod special uzului in curtea casei sau a gradinitei si in mod exceptional in interior.

Fiecare dintre ele are un rol deosebit de important in stimularea creativitatii si mai ales a imaginatiei. Prin joaca in astfel de ansambluri special concepute pentru ei dupa modele reale, copiii sunt invitati sa faca cele mai diverse jocuri de rol. In plus, ei vor invata sa coopereze si, de ce nu, sa negocieze cu alti copii. Cu alte cuvinte, cu ajutorul acestor ingenioase jucarii de exterior, ii pregatesti pe copii pentru o mai buna integrare familiala si sociala ulterioara.

Inainte sa alegi, iata care sunt criteriile in functie de care ar trebui sa te ghidezi :

Spatiul pe care il ai la dispozitie: daca ai o curte mare, atunci nu e deloc gresit sa alegi un ansamblu de joaca pentru copii. Pentru spatiile ceva mai mici, limiteaza-te si tu la o casuta sau la o jucarie care imita aparatura si ustensilele de bucatarie.

Curte umbroasa sau dimpotriva. Daca doresti ca micutii sa se bucure la orice ora din zi de jucariile lor, atunci ai grija sa nu alegi produse fara acoperis sau altfel de protectie solara.

Materialul din care sunt confectionate aceste casute pentru bebelusi sau ansambluri de exterior pentru copii. Cum jucariile amplasate afara pot avea destul de mult de suferit din cauza ploii sau chiar a soarelui, ar fi bine sa nu te indrepti spre produsele din lemn decat daca le poti proteja timp indelungat. Cele din material plastice sunt, de regula, cele mai rezistente.

In functie de siguranta oferita copiilor. Ca sa iei decizia finala, nu uita sa te interesezi care e gradul de protectie oferit micilor, cum se asambleaza si se monteaza si, bineinteles, pentru ce varsta este destinat fiecare tip de ansamblu de joaca pentru curte.

Sunt foarte multumita de relatii clienti si cum am primit produsul.
Sisu Stefania Oana, 12.07.2017
Foarte multumit de serviciul oferit!
Alin Cipariu, 19.05.2017
Recomand cu căldură!
Eugen-Alexandru Rosca, 25.10.2016